Logga inVälkommen till Alfaportalen

Här hittar du uppgifter om din anslutning, fakturor och inbetalda avgifter. Du kan även ändra dina kontaktuppgifter. Du loggar in med ditt personnummer och det fyrsiffriga lösenordet som finns på varje faktura. Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt genom att klicka på ”Glömt ditt lösenord?” längst ner på den här sidan.

Du väljer själv hur du vill betala in din månadsavgift

Du kan betala avgiften via autogiro eller via e-faktura. Autogiroanmälan kan du göra via din Internetbank eller online med e-legitimation på vår webbplats www.alfakassan.se. Vill du istället betala med e-faktura anmäler du det via din Internetbank.

Utträde vid obetalda avgifter

Om du inte har betalat avgiften för tre månader får du automatiskt utträde från oss. Om du har fått utträde på grund av bristande betalning men vill fortsätta vara med hos oss behöver du i så fall skicka in en ny ansökan om anslutning senast månaden efter att du har fått utträde. Du måste alltid betala för de månader som du har varit med hos oss.

Om du inte längre vill vara med i Alfa-kassan måste du begära utträde skriftligen.

Nyhetsbrev från Alfa-kassan

Om du vill ha vårt digitala nyhetsbrev som innehåller viktig information om arbetslöshetsförsäkringen och arbetsmarknaden räcker det med att du anmäler din e-postadress via vår webbplats eller genom att maila till post@alfakassan.se.

Inloggning
Personnummer:
Lösenord:
     


Glömt ditt lösenord?