Logga inVälkommen till Alfaportalen

Här hittar du uppgifter om din anslutning, fakturor och inbetalda avgifter. Du kan även ändra/uppdatera dina adressuppgifter. För att logga in anger du ditt personnummer och det fyrsiffriga lösenordet som finns på varje faktura. Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt genom att klicka på ”Glömt lösenord” längst ner på den här sidan.

Tre fakturor åt gången

Från och med april 2016 skickar vi ut fakturor och e-fakturor kvartalsvis. Det innebär att du kommer att få tre fakturor åt gången. Om du anmäler e-faktura nu kommer du att få din första e-faktura i början av nästa kvartal. Om du exempelvis anmäler e-faktura i maj kommer du att få e-faktura från och med juli.

De första månaderna i varje kvartal är:

Januari
April
Juli
Oktober

Aktuell information om avgiften hittar du på Alfa-kassans webbplats under avgifter.

Alfa-kassans digitala nyhetsbrev

Alfa-kassans digitala nyhetsbrev tar upp arbetsmarknadsrelaterade frågor och innehåller viktig information till dig som ansluten. Den skickas ut cirka tre gånger per år. Om du vill ha Alfa-kassans digitala nyhetsbrev behöver vi din e-postadress. Du anmäler dig här eller genom att maila till post@alfakassan.se.

Till dig som har e-faktura
Den 12 januari skickade vi ut e-fakturorna för januari, februari och mars. Företagsnamnet ska vara ”Arbetslöshetskassan Alfa” men har i det här utskicket blivit ”ST inom Alfakassan”. Detta är fel och kommer att korrigeras tillbaka till ”Arbetslöshetskassan Alfa” i nästa fakturautskick. Själva fakturorna stämmer och det går bra att betala dem som vanligt.

Inloggning
Personnummer:
Lösenord:
     


Glömt ditt lösenord?